Gala Excelenței în Sănătate a Municipiului Chișinău

235

Gala Excelenței în Sănătate a Municipiului Chișinău, ediția I, marcată și sărbătorită la 7 aprilie 2023, cuprinde anii 2020 – 2023 – ani marcați de urgențe majore în sănătatea publică: pandemia Covid-19, multiple provocări epidemiologice, criza umanitară a persoanelor refugiate din Ucraina etc.

De Ziua Mondială a Sănătăţii şi în contextul marcării a 75 de ani de la instituirea Organizației Mondiale a Sănătății, a fost apreciată excelența profesională, responsabilitatea, motivația și prestigiul profesiei de medic.

Au fost premiați 31 de medici şi manageri ai instituţiilor medicale din capitală, reprezentanți ai mediului academic, societății civile, business-ului, comunicatori în sănătate cu mulțumiri fiecăruia în parte pentru contribuția adusă prin implicare la prevenirea și tratarea persoanelor infectate cu Coronavirus sau refugiate din Ucraina.

Laureații au primit diplome de certificare și statuia lui Hippocrates.

Nominant al primei ediții a Galei Excelenței în Sănătate, 2023 a fost și Dnul Valeriu Gobjilă, director Centrul Stomatologic Municipal, Excelență în aplicarea Programului de protezare dentară pentru persoanele social-vulnerabile;

 

DISTRIBUIȚI