Despre Instituție

Intreprinderea Municipală Centrul Stomatologic Municipal Chisinau (IM CSMC) este o Iinstitutie medicala specializata de ambulator, cu o istorie marcantă de succes, meritînd pe deplin doua calificative ce o determină cu adevarat: 1- cea mai ”tinără„ institutie medicala din sistemul de sanatate municipal, 2- una din cele mai ”experimentate” Institutii medicale din sistemul de sanatate din municipiu.

Centrul Stomatologic Municipal posedă calitatea de persoană juridică, are cont propriu în bancă, ştampilă, formular cu antet.

Activitatea instituţiei corespunde standartelor de evaluare şi acreditare din domeniu, ultimul Certificat de Acreditare numarul 0285 din 07.02.2019 eliberat de către CNEAS a MS RM.

Instituţia are următoarele organe de administrare şi  control:

  • Fondator – Consiliul Municipal Chişinău
  • Direcţia Generală Asistență Socială și Sănătate a Consilului Municipal Chişinău
  • Consiliul de Administrare al IM CSMC
  • Directorul (Administrator)

Statutul este aprobat de către Consiliul Municipal Chișinău, coordonat cu Ministerul Sănătății al RM și înregistrat la Camera Înregistrării de Stat cu nr. 1015600014860, iar regulamentul este aprobat de către MS al RM si coordonat cu CMC.

Finanţarea și activitatea economică a instituţiei este efectuată conform princpiului de autogestiune, veniturile din activitatile desfasurate provenind din:

1) Prestari servicii contra plata

2) Asigurari obligatorii in medicina

3) Asigurari facultative

POSTĂRI RECENTE

ZIUA MONDIALĂ A STOMATOLOGULUI

Azi, 9 februarie 2024, VĂ felicităm cu drag de ZIUA MONDIALĂ A STOMATOLOGULUI ,care este marcată în întreaga lume din 1984 încoace, la inițiativa...
video

LA MULȚI ANI DRAGI COLEGI !!!